Previous slide
Next slide

Billeder der skaber den rigtige stemning

Hos Nærkant tilbyder vi billeder, taget af vores professionelle fotograf. Alt fra produktbilleder til erhvervskunder, portrætbilleder, event til bryllupsfotografering. Det er kun fantasien som sætter grænser!

Erhvervs-fotografering:

Vi har mange års erfaring indenfor erhvervsfotografering, hvor vi har kunder som Volkswagen, Peter Larsen Kaffe, Aqua Dor, Skive Festival, Nytorv 11, Café Baghuset, Tinghallen, Viborg FF…

Eget fotostudie!

På vores adresse ved Skive Lufthavn, har vi vores eget fotostudie, hvor vi tilbyder portrætbilleder (f.eks personalebilleder) og produktbilleder til erhvervskunder. 

 

Bryllups-fotografering:

Vi tilbyder bryllupsfotografering i hele landet. Vores team af fotografer har mange års erfaring, og ved at man som nygifte gerne vil have foreviget alle de små og store øjeblikke fra den store dag. – Vi har forskellige bryllupspakker, hvor vi tager portrætbilleder, billeder fra kirken og billeder fra festen. Der er ingen for store eller små opgaver!

Konfirmations-fotografering:

Vi tilbyder konfirmationsfotografering i hele Midtjylland. Alt lige fra portrætbilleder af konfirmanden i smukke omgivelser, billeder fra kirken, og billeder fra hele festen. Alt efter jeres behov.

Skal din idé til virkelighed?

 

Vi har masser af erfaring med fotografi! – Vores hovedområde er erhvervskunder, som bruger vores billeder til at skabe opmærksomhed på de Sociale Medier, hjemmeside eller i en brochure.

 

Vi tilbyder erhvervsaftaler med virksomheder som ønsker en hjælpende hånd til at opdatere sine SoMe-kanaler. Det betyder at vi 1, 2 eller 3 gange om måneden kommer forbi din virksomhed med vores fotograf, og derefter planlægger opslagene for jer, så jeres kunder kan se alt det som lige netop jeres virksomhed har at tilbyde! – Nemmere bliver det ikke at holde sine gæster opdateret og skabe synlighed!

Se vores store billede-galleri herunder, eller kontakt vores fotograf, for at få din idé til virkelighed: al@naerkant.dk

Iskaffe fra Peter Larsen Kaffe

Mad-billeder fra Nytorv 11, Viborg

Nærkant - Film- & designbureau //Lufthavnsvej 1 // 7840 Højslev // info@naerkant.dk // tlf.: 6047 6905