LAD OS HJÆLPE DIG
MED DIN NÆSTE VIDEO

PROFILFILM, DOKUMENTAR ELLER?

Mangler du en profilfilm, en produktpræsentation eller har du et budskab du gerne vil formidle? – så er video formodentlig det rette medie for dig.


I Nærkant arbejder vi med en mange forskellige former for film – reklamefilm med speak, præsentations-videoer af virksomheder, interviews og dokumentarfilm. Kun fantasien sætter grænser.


Vi arbejder med mange forskellige medier og sammensætter gerne forskellige udtryk, så det passer netop til din virksomhed og dit produkt.


Brug journaliste virkemidler og træng igennem med dit budskab!

Det voldsomme informationsflow, som møder os alle på sociale medier og i vores hverdag, gør det endnu sværere end tidligere at trænge igen- nem med sine budskaber. Men vælger du de rette virkemidler, og skaber interessant indhold til dine kunder, så er det måske lettere at trænge igennem.

STORSKÆRM OG STREAMING ​

Vi har masser af erfaring med storskærmsproduktion til koncerter, møde og konferencer. Det er ligeledes muligt at live-streame dit event eller optage arrangementet til senere brug.

 

Mange virksomheder vælger at optage den årlige generalforsamling, og på denne måde undgå lange referater og dokumentation.

 

Derudover tilbyder storskærmsproduktion til festivaler, live-events og meget andet. Vi har en lang palette af professionelle samarbejdspartnere med mange års erfaring fra lyd-, lys- og AV-branchen. Lad os drøfte dit næste projekt og finde den rette løsning.

FILM & TV-PRODUKTION
PROFILFILM, DOKUMENTAR OG STORSKÆRM
FILM & TV-PRODUKTION
PROFILFILM, DOKUMENTAR OG STORSKÆRM
Previous slide
Next slide

BRANDINGFILM

TV- & BIOGRAF REKLAMER

DOKUMENTARFILM

Nærkant - Film- & designbureau //Lufthavnsvej 1 // 7840 Højslev // info@naerkant.dk // tlf.: 6047 6905