Specialklinikken Borgaa
Klinik for i centrum af Skive
Specialklinikken Borgaa
Klinik for i centrum af Skive
Previous slide
Next slide

Borgå er en klinik for komplimentær behandling, og er beliggende i en smuk ældre ejendom i centrum af Skive.

 

Borgå behandler hvert år mange hundrede patien- ter, for alt lige fra AMD, grå stær, tinnitus og meget andet. Klinikken behandler med klassisk akupunktur, men har siden 2017 arbejdet med infrarødt lys som be- handlingsform.

 

Samarbejdet med Specialklinikken Borgå Skive har været en lang og spændende rejse. I samarbejde med Thomas Borgå, har vi udviklet masser af salgskam- pagner i landsdækkende aviser, på sociale medier og meget andet.

 

Borgås mission har været at skabe et brand, som kun- ne række langt ud over bygrænsen, hvorfor det også er lykkes at etablere en lang række salgsmæssige suc- ceser.

 

I samarbejde med Thomas Borgå har vi optaget og interviewet patienter og spurgt dem ind til deres ople- velser med Specialklinikken Borgå.

Ligeledes har Nærkant stået for opdatering af hjem- mesiden samt opdatering af annoncer til lokale og na- tionale aviser.

Det vigtigste ved denne opgave har været at skabe troværdighed og professionalisme omkring brandet og Specialklinikken Borgås produkter.

 

Foto, video og droneoptagelser

 

Foruden de mange grafiske opgaver, har Nærkant lige- ledes stået for fotografering af den smukke ejendom i Skive, personalet i klinikken, produktbilleder samt stemningsbilleder og meget andet.

Til højre kan du se et udpluk af de mange billeder – og på vores hjemmeside kan du se meget mere af vores arbejde med Specialklinikken Borgå.

BILLEDER

GRAFIK

Nærkant - Film- & designbureau //Lufthavnsvej 1 // 7840 Højslev // ah@naerkant.dk // tlf.: 6047 6905